fbpx
Personal Training Brasov

Personal Training Brasov

Personal Trainig


Este o metodă de antrenament sportiv în care toată atenția antrenorului se concentrează pe un singur individ, creând o relație mai mult decât profesională cu acesta.

sala_fitness_kronstadt


Această metodă este cea mai eficientă deoarece permite antrenorului să cunoască foarte bine clientul si oferă șansa optimizătii continue a antrenamentului permițând corectarea rapidă, supravegherea neîncetată și asigurare în caz de pericole de accidentare sau îmbolnăvire.


În cazul în care o persoană nu are cunoștițele necesare desfașurări în siguranță a unui antrenament, un personal trainer este foarte util și indicat astfel rezultate sunt calitative, rapide și mult superioare rezultatelor obtinuțe de persoanele care se antrenează urmând indicații superficiale și incomplete sau necorespunzătoare din partea diverșilor “profesioniști” din salile clasice de fitness…


Un personal trainer te va încuraja, te va motiva, te va supraveghea, te va consilia, se va pregati suplimentar pentru particularitățile tale și iti va recomanda tot ce este mai potrivit pentru a-ți atinge obiectivul.


Un personal trainer este la curent cu cele mai noi descoperiri în domeniu fiziologiei, teoriei și metodologiei sportive, nutriției, traumatologiei și psihologiei etc, aplicându-le în mod personalizat cu responsabilitate pentru un maxim de eficiență.


Sunt multe persoane care din lipsa cunoștințelor nu pot practica în mod corect și sănătos diverse activități sportive riscând traumatisme și chiar îmbolnăviri, mai ales dacă asociem o nutriție incorectă și un volum de efort dozat necorespunzător.


 

Misiunea GO FIT Studio este de a incuraja spre o stare optima de sănătatea, de incredere in sine, intr-o conduita sanatoasa fata de propriul corp pentru un echilibru general.


 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu