fbpx
Cum voi fi tratat la GO FIT Studio?

Cum voi fi tratat la GO FIT Studio?

GO FIT Studio te va întampina cu persoal calificat care se va asigura că sănătatea ta nu este expusă vreunui factor negativ, te va motiva și îndruma în direcția celor mai rapide rezultate.


Confidențialitatea și discreția este asigurată la GO FIT Studio, deoarece se lucrează individual spre deosebire de salile clasice de fitness.
În urma antrenamentelor vei simți o senzație plăcută de oboseală fizică, dar în același timp te vei simți mai usor, mai energic, mai motivat și bine dispus, toate acestea într-un mediu plăcut si profesionist.

Masajul este asigurat de Robert Murariu, un kinetoterapeut licentiat/ tehnician maseur, intr-un mediu profesional, calduros si  intim.

Consilierea si programul nutritional la GO FIT Studio sunt acordate gratuit pentru completarea procesului de transformare/ recuperare fizica. Pentru a masura rezultatele vom folosi un analizator corporal performant, iar valorile obtinute saptamanal sunt inregistrate si trimise clientului printr-o adresa de e-mail.

[dt_sc_button type=”type1″ iconstyle=”no-icon” link=”https://gofitstudio.ro/dt_galleries/masaj-relaxare/” size=”medium” target=”_blank”]Tehnicile abordate AICI![/dt_sc_button]


[dt_sc_animation effect=”flash” delay=”3″] Add Content to Animate [/dt_sc_animation]

Vei putea savura unul dintre delicioasele smouthie-uri proteice  vegetale, preparate din ingrediente naturale menite să incurajeze o alimentație sănătoasă și rațională.

La GO FIT Studio vei putea achiziționa suplimente alimentare naturale pentru un maxim de eficiență în obținerea rezultatelor, produse biologice usor de asimilat de catre organism.

GO FIT & HEALTHY!

[dt_sc_button type=”type1″ iconstyle=”no-icon” link=”https://gofitstudio.ro/contact/” size=”medium” target=”_blank”]Programeaza-te acum[/dt_sc_button]


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu