fbpx

EMS

Aceasta metoda de antrenament reuseste sa-ti antreneze tot corpul intr-o singura sedinta si se efectueaza o data pe saptamana. EMS Trainig (Electronic Muscle Stimulation) foloseste o tehnologie performanta (Miha Bodytec) care are la baza electrostimulara musculaturii scheletice in timpul unui program complet de exercitii fizice specifice obiectivului propus de client.​

Masaj

Tehnicile de masaj folosite au un nivel ridicat de eficienta, datorita personalului calificat (kinetoterapeut/ tehnician meseur). Stresul cotidian, volumul mare de munca, afectiunile, alimentatia precara si lipsa de pozitivism afecteaza starea generala de sanatate a fiecaruia, insa practicarea regulata a masajului este de mii de ani o metoda excelenta de ingrijire a sanatatii.

Kinetoterapie

Kinetoterapia presupune terapie prin miscare. Cunoscuta popular ca gimnastica medicala sau ”recuperare”, kinetoterapia este de fapt o specialitate medicala care dispune de tehnici si metode specifice de recuperare sau refacere a functiilor si structurilor organismului uman deteriorate de boala sau traumatisme.

Consiliere nutritionala

In primul rand vom ințelege ca nu impunem o dieta, ci promovam un proces de educare alimentara ce te va insotii toata viata oferindu-ti satisfacția unei sanatati depline si multa energie. Schema noastra de alimentatie are la baza principiile nutritionale generale recomandate, de specialisti in materie de nutritie si se adapteaza dupa nevoile fiecarui client.

Close Menu