fbpx

Consiliere nutritionala / planuri nutritionale personalizate Brasov

Pentru persoanele interesate doar de consilierea nutritionala sau de planuri nutritionale, oferim separat acest serviciu contra cost. Dispunem de tehnician nutritionist specializat in planuri pentru pierderea in greutate si reducerea procentului de tesutului adipos, cat si pentru cresterea masei musculare.
Consilierea poate avea loc atat in studioul nostru cat si online sau telefonic.

Consilierea nutritionala este gratuita la abonamentele de EMS Training

În primul rând vom înțelege că nu impunem o dieta drastica, ci promovam un proces de educare alimentară ce te va însoții toată viața, oferindu-ți satisfacția unui sănătăți depline.
GO FIT vă propune o anumită rație alimentară utilizând anumite proporții de nutrienți și anumite alimente care vor face posibilă atingere obiectivului. Clientul beneficiază de un plan nutritional desfășurat pe 7 zile în care vor fi precizate alimentele, cantitățile și principiile utilizate pentru obținerea rezultatelor dorite.
La fiecare sedinta de antrenament se vor lua masuratori, vom evalua progresul clientului, vom adapta constant continutul planului nutritional. Apoi vom recomanda cele mai potrivite alegeri in materie de nutritie pentru a atinge obiectivul propus de client. Obiectivele programului nutritional pot fi: reducerea greutatii sau a tesutului adipos (slabire) mentinearea unei greutati normale (stil de viata sanatos) Cresterea masei musculare (hipetrofiere) Indiferent de metoda de fitness, daca nu este insotita de o alimentatie potrivita, nu poate garanta transformari semnificative. De aceea GO FIT Studio asigura un program nutritional adecvat si consiliere nutritional specifica obiectivului clientului.

Close Menu