fbpx
Sportivi de performanta si Electrostimularea Musculara Activa

Sportivi de performanta si Electrostimularea Musculara Activa

 

Ryan Bertrand jucator profesionist de fotbal la clubul Southampton FC, foloseste aparatul Miha Bodytec pentru a-si duce cariera sportiva la un nivel superior.


Izabele Belcik, jucatoare profesionista de volei, se antreneaza in mare fel pentru echipa cu aparatul Miha Bodytec.


Elita Poloniei la kitesurfing se pregatea pentru competitia mondiala – Kitesurf Cup St. Peter Ording – august 2015 – Germania.


Jakub Jarosz, jucator profesionist de volei din lotul Poloniei se antreneaza cu aparatul Miha Bodytec pentru a-si depasi performanta pe teren.


Handbalistul polonez Michal Jurecki, jucator la KS Kielce si Polnische Männer-Handballnationalmannschaft se antreneaza si el cu Miha Bodytec – EMS Training.


Jon “Bones” Jones  se mentine in mare forma folosind metoda EMS Training, un mare ajutor in crearea unor programe specifice de antrenament pentru sporturile de lupta/ contact.


Mr.Pham Khac Hy este un bodybuilder profesionist si unul dintre cei mai pregatiti Personal Traineri din Vietnam.

La prima sa competitie la campionatul national de culturism a obtinut medalia de aur. Acest titlu il recomanda pentru a concura la ASIA Bodybuilding Championship 2014 de la Macau.

De asemenea si el isi completeaza antrenamentele cu EMS Training.


electrostimularea musculara

Lukasz Teodorczuk, jucator profesionist de fotbal la Dynamo Kiew si echipa nationala a Poloniei, se recupereaza dupa fractura de fibula, folosind tehnologia Miha Bodytec.

rezultate miha bodytec

Un alt jucator de fotbal se antreneaza cu Miha Bodytec: Gabriel Fernandez Arenas, mijlocas la echipa Atletico de Madrid.


 EMS Training

 


 

[dt_sc_one_half first type =” type2″]
[dt_sc_icon_box type =” type5″ custom_img_hover=”https://gofitstudio.ro/wp-content/uploads/2015/10/EMS-icon.png” title=’EMS Training’ link=’https://gofitstudio.ro/pachete-si-tarife/’ ]

 

Doar 20 de minute de antrenament personalizat pe saptamana pot creste performantele spotivilor. Deja multe cluburi din intreaga lume folosesc aparatul german Miha Bodytec pentru a tine pasul cu noile tehnologii sportive.

Potrivit pentru Fitness & Sport – Recuperare Medicala – Beauty & Wellness

[/dt_sc_icon_box]

Close Menu