fbpx
Sala Fitness Brasov cu Antrenor personal si Dieta

Sala Fitness Brasov cu Antrenor personal si Dieta

GO FIT Studio – Sala Fitness Brasov – dispune de cea mai moderna metoda de antrenament fizic sportiv numit

EMS Full Body Training


Electrostimulare_remodelare_brasov_centru
Sala de Fitness GO FIT Studio imbina trei mijloace esentiale de intretinere si optimizare a conditiei fizice intr-o formula inovativa care se bucura de notorietate si o dezvoltare tot mai mare.

Intr-un spatiu accesibil, intim si profesional GO FIT Studio isi concentreaza atentia si resursele spre rezultatele clientului.


EMS Personal Trainingsala_fitness_brasov_centru_gym

EMS Personal Training (Electrostimulare Musculara Activa) practicat individual si supravegheat de un antrenor personal/ kinetoterapeut, aduce rapid rezultate pentru obiective ca slabirea, tonifiere musculara sau hipertrofiere musculara (cresterea masei musculare). Antrenorul personal evalueaza saptamanal rezultatele si adapteaza mereu continutul programului de alimentatie.

Programul de exercitii creat de antrenorul personal este si el adaptat pentru fiecare client in parte, in functie de obiectivul urmarit si zonele “problema”.

 

Nutritie

Programul nutritional GO FIT Studio este compus din schema de alimentatie cu retete pentru toate mesele, exemple de gustari si informatii pretioase despre alimente, cantitati, despre hidratare si nutrienti. Programul este creat pentru un stil de viata sanatos, ce poate fi folosit pe termen lung fara sa afecteze starea de sanatate, comparativ cu alte diete “celebre”.

Pe langa planul nutritional vom face consiliere saptamanala cu cei care doresc sa discute despre progresele facute cu planul nutritie.

Masaj

Masajul este un mijloc ideal de relaxare, refacere, terapie si remodelare corporala.
Antrenamentul EMS precedat de o sedinta de masaj are efecte sporite, indiferent daca este vorba de masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj sportiv, etc.

O sedinta de 30 sau 50 de minute in care kinetoterapeutul Robert Murariu Kiss se asigura ca vei avea parte de o sesiune profesionala de masaj.

 

Close Menu