fbpx
Aparatul Miha Bodytec – EMS Training

Aparatul Miha Bodytec – EMS Training

[dt_sc_h2]Tehnologia Miha Bodytec – O noua forta in fitness[/dt_sc_h2]

EMS Training brasov

EMS Training BrasovTehnologia Miha Bodytec este concepută să stimuleze simultan aproximativ 90% din musculatura scheletică, rezultând o tonifiere generală, foarte rapidă și de durată, fără afectarea sănătății și integrității organismului uman. EMS training este de 18 x mai eficient decât antrenamentele convenționale de fitness.


[dt_sc_h2]Marile avantaje ale acest tip de antrenament:[/dt_sc_h2]

– timp economisit si nivel general de tonifiere musculara;
– protejarea sistemului articular cu un minim de solicitare mecanică;
– reducerea durerilor articulare și musculare;
– activarea și reglarea metabolismului;
– creșterea fortei musculare;
– imbunătățirea vitezei de execuție.

[dt_sc_h2]Cum se procedeaza?[/dt_sc_h2]

Antrenamentul de Electrostimulare Musculara Activa presupune efectuarea de exercitii fizice sub influenta unor stimuli electrici similari cu cei pe care ii initiaza creierul si astfel activeaza musculatura si metabolismul bazal printr-un consum energentic superior in zilele precedente antrenamentului. Acesti stimuli antreneaza si tonifiaza musculatura datorita contractiilor musculare. Intensitatea se regleaza in functie de suportabilitatea clientului.
Toata activitatea este coordonata de un antrenor personal / kinetoterapeut, care ofera consiliere nutritionala si sfaturile cele mai potrivite fara a pune in pericol sanatatea clientului. Studioul de microfitness este specializat in slabire corporala si recuperare medicala folosind toate mijloacele importante pentru a asigura succesul rezultatelor.
Poti incerca metoda EMS si conceptul GO FIT Studio de microfitness in cadrul unei sedinte de proba la un pret special.


sala_de_sport_brasov_iuliu_maniuÎn timpul antrenamentelor poți ajunge la un consum energetic de aproximativ 500 calorii, iar în urmatoarele 48 de ore metabolismul bazal consumă suplimentar pâna la 4000 de calorii în baza refacerii post­efort. Consum energetic aproximativ pentru alte sporturi: înot ușor: 250 cal/ 30 min. alergare ușoară: 300 cal/ 30 min. mers normal: 97 cal/ 30 min. fotbal competitiv: 325 cal/ 30 min


 

Close Menu