fbpx
Usain Bolt se anteneaza cu Miha Bodytec​

Usain Bolt se anteneaza cu Miha Bodytec​

Cel mai rapid om de pe planeta, Usain Bolt, se antreneaza cu aparatul Miha Bodytec. O tehnologie de inalta calitate creata pentru a tine pasul cu performantele sportivilor. La fel si multi alti atleti, fotbalisti, tenismeni, handbalisti, baschetbalisti, scrimeuri, golferi, kinetoterapeuti, etc.


Persoane mai sceptice considera EMS Training o metoda pentru lenesi datorita timpului scurt care-l necesita la o sedinta.

Parerea aceasta se schimba dupa primul antrenament, cand este testata senzatia si intensitatea perfect reglabila a efortului.


 

  • EMS_TrainingFiind o metoda noua si nonconformista este normal sa trezeasca suspiciuni mai ales ca este vorba de impusuri electrice. Insa tehnologia are teste si studii care demonastreaza ca este o metoda sigura care aduce rezultate rapide.

Usain_bolt_2016

  • Metoda este mai mult decat sanatoasa si fara riscuri atat timp cat sunt spectate contraindicatiile generale si temporale si indicatiile antrenorului sau kinetoterapeutului.

 

[dt_sc_button type=”type1″ iconstyle=”no-icon” htext=”Programeaza-te!” link=”https://gofitstudio.ro/contact/” size=”medium” target=”_blank”]Sedinta de proba[/dt_sc_button]


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu