fbpx
Alimentatia si sala de fitness

Alimentatia si sala de fitness

Exercitiul fizic imbunatateste conditia fizica si starea psihica fara discutie, insa pentru o persoana care munceste minim 8 ore si pe langa serviciu are grija de o familie, plus alte activitati indispensabile, este aproape imposibil sa ajungi la sala de fitness pentru a construi un fizic atletic si sanatos in era moderna.

Timpul liber devine tot mai pretios intr-o lume agitata si incordata, tocmai de aceea metodele de intretinere corporala trebuie sa tina pasul cu evolutia umana si sa asigure un cadru satisfacator din toate punctele de vedere, inclusiv cel al timpului.

sala de fitness brasov

La GO FIT Studio reusim sa inlocuim cu succes necesarul de miscare prin 20 de minute intense de EMS FULL BODY TRAINING, iar prin programul alimentar personalizat transformarea este posibila pentru oricine.

Antrenamentul EMS este o inovatie in lumea sportului si a recuperarii medicale, reusind sa antreneze 90% din musculatura scheletica in doar 20 de minute pe saptamana.

Antrenamentul de Electrostimulare Musculara Activa presupune efectuarea de exercitii fizice sub influenta unor stimuli electrici similari cu cei pe care ii initiaza creierul si astfel activeaza musculatura si metabolismul bazal printr-un consum energentic superior in zilele precedente antrenamentului. Acesti stimuli antreneaza si tonifiaza musculatura datorita sutelor de contractii musculare. Intensitatea se regleaza in functie de suportabilitatea clientului sau in functie de grupa musculara.

Toata activitatea este coordonata de un antrenor personal / kinetoterapeut, care ofera consiliere nutritionala si sfaturile cele mai potrivite fara a pune in pericol sanatatea clientului. Studioul de microfitness este specializat in slabire corporala si recuperare medicala folosind toate mijloacele importante pentru a asigura succesul rezultatelor.

Poti incerca metoda EMS si conceptul GO FIT Studio de microfitness in cadrul unei sedinte de proba la un pret special.

Programarile se pot face:

Telefonic: +40 727 923 082

Online pe site: https://gofitstudio.ro/programari/

Online prin Facebook: https://www.facebook.com/GOFITStudioBrasov/app_414863965197774?ref=page_internal

Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie.

GO FIT & HEALTHY!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu