fbpx

Antrenor personal Brasov

Antrenor personal Brasov

Cand vine vorba de miscare, oamenii pot fi clasificati in doua mari categori:
1. Persoane care au facut mai mereu activitati sportive si se descurca singuri.
2. Persoane care nu au facut sport mai deloc si nu se descurca singuri.

Insa, rolul unui antrenor personal este sa aduca performanta clientului indiferent de nivelul sau de pregatire. Antrenorul de fitness specializat, inainte de toate evalueaza nivelul de fitness al clientului, afla daca exista probleme medicale care pot ridica probleme in practicarea efortului fizic si se familiarizeaza cu trasaturile psihologice ale acestuia.

Conceperea si structurarea planului de antrenament este urmatoarea etapa. In functie de corectitudinea cu care reuseste clientul sa execute exercitiile se poate trece la urmatoarea etapa.
Antrenorii personali de asemea, ii putem clasifica in doua categorii:

1. Antrenor personal cu rezultate personale remarcabile in bodybulding (mai corect spus, sportiv de performanta), care s-a descurcat exccelent antrenudu-se pe el.

2. Antrenor personal care are rezultate excelente cu clientii sai.
Cand esti in cautarea unui antrenor personal este recomandat sa te interesezi daca acestea are acreditate, daca are rezultate cu clientii sai, ce tip de exercitii fizice foloseste si care sunt efectele pe termen lung ale unui astfel de program.

Putem vorbi de un trend in acest domeniu al personal training-ului deoarece oamenii sunt tot mai interesati de a lucra cu un specialist pentru a obtine rezultatele dorite.

La GO FIT Studio va punem la dispozitie un antrenor personal – kinetoterapeut cu Masterat in domeniu sportului si recupararii medicale (Murariu Kiss Robert Mihai) si cu licenta de libera practica acreditata de minister.
Aici folosim o tehnologie sportiva de inalta performanta numita Miha Bodytec (produsa in Germania) iar metoda de antrenament se numeste EMS Personal Training sau Electrostimulare Musculara Activa.

Aceasta metoda de antrenament este sustinuta de numeroase studii medicale si sportive efectuate in Germania si SUA. 

Din toate aceste studii reiese ca are efecte pozitive asupra intregului organism.
Cele mai bune rezultate sunt legate de intarirea musculaturii (tonifiere), reducerea tesutului adipos (slabire), reducerea durerilor de spate si reglarea nivelului glicemiei.
Desigur exista si o lista de contraindicatii pentru anumite persoane care sufera de urmatoarele:
Epilepsie
Stimulator cardiac
Sarcina
Hemofilie grava
Hernie abdominala
Tuberculoza
Cancer
Tromboza sau predispozitie pentru tromboza
Boli neurologice
Stari febrile, infectii bacteriene sau virale acute


Daca alegi sa lucrezi cu profesionisti si vrei sa-ti mentii sau sa iti imbunatatesti starea de sanatate te asteptam la o sedinta de proba!

Close Menu