fbpx

 

În primul rând vom înțelege că nu impunem o dieta drastica ci promovam un proces de educare alimentară ce te va însoții toată viața, oferindu-ți satisfacția unui sănătăți depline. GO FIT vă propune o anumită rație alimentară utilizând anumite proporții de nutrienți și anumite alimente care vor face posibilă atingere obiectivului. Clientul beneficiază de un meniu desfășurat pe 7 zile în care vor fi precizate alimentele, cantitățile și principiile utilizate pentru obținerea rezultatelor dorite.

 

La fiecare ședință  de antrenament se vor efectua măsurători, vom evalua progresul clientului, vom adapta constant conținutul programului alimentar și se vor prezenta cele mai potrivite alegeri în materie de nutriție pentru a atinge obiectivul propus de client.

Obiectivele programului nutritional pot fi:
– reducerea greutatii sau a tesutului adipos (slabire)
– mentinearea unei greutati normale (stil de viata sanatos)
– Cresterea masei musculare (hipetrofiere)

nutritionOrice metoda de fitness daca nu este insotita de o alimentatie potrivita nu poate garanta transformari insemnate ale organismului. De aceea studioul nostru asigura un program nutritional adecvat si consiliere nutritionala specifica obiectivului clientului. 

Lucram in baza unei programari efectuate

Telefonic Online

Vezi rezultatele clientilor

Afla totul despre EMS Training